Hieronta Maskussa

Hieronta auttaa, kun lihakset ovat kireät ja liikkuvuus on huonontunut.

Klassinen hieronta Masku

Klassinen hieronta on hieronnan muodoista perinteisin. Klassisessa hieronnassa keskitytään hoitamaan syvempiä kudoksia voimakkaammin, kuin esimerkiksi urheiluhieronnassa. Urheiluhieronta on hierontaa, joka on sovellettu urheilijan sen hetkisiin tarpeisiin.

Hieronta auttaa, kun lihakset ovat kireät ja liikkuvuus on huonontunut. Hieronnalla on myös suora vaikutus aineenvaihduntaan.

Klassinen hieronta sopii kaikille muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Hoidon esteenä ovat mm. erilaiset infektiot ja kasvaimet. Haastattelen jokaisen asiakkaan ennen ensimmäistä hierontaa, joten luokseni on aina turvallista tulla.

Hierojalla käymisellä on monia etuja, kuten:

  • hieronnalla vilkastutetaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • hieronta vähentää turvotusta ja parantaa liikkuvuutta
  • hieronnan avulla helpotetaan erilaisia kiputiloja
  • klassisella hieronnalla on rentouttava vaikutus kehoon ja keskushermoston toimintaan
Varaa aika ›

Infrapunalämpö -hieronta

Infrapunalämpöä käytetään tehostamaan hierontaa. Lämpö lisää ja stimuloi verenkiertoa ja tehostaa hieronnasta saatavia tuloksia. Infrapunan terveysvaikutukset tiedostetaan hyvin, sillä sitä on käytetty menestyksekkäästi hoitomuotona sairaaloissa sekä kuntokeskuksissa.

Hieroja työpaikalle tai mukaan kuntoutukseen?

Tulen mielelläni yrityksen omiin tiloihin hieromaan työntekijöitä, kun teille tulee tarve. Soita ja kysy lisää hieronnasta yrityksille ja urheiluseuroille.

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitan sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika